Guest blog op “Hey, Script Guy!”

Wees Gesellig, Deel!

    My gas blog op “Hey, Script Guy!” gepos hierdie week, en Ek sal 'n skakel verskaf in hierdie post.

    Verskeie gaste blogs is georganiseer deur Aaron Nelson (@ Sqlvariant) ter voorbereiding vir die SQL Rally 2011 eerste konferensie in Orlando, Florida. Ed Wilson is die “Script Guy” en Ek ondervra Wilson op hierdie blog.

    Ek het 'n aantal PowerShell poste op hierdie blog omdat ek glo dat dit tot 'n volwaardige onderneming bestuur instrument. In bykomend tot 'n opdrag venster, PowerShell het sy eie script omgewing, en is ten volle voorwerp-georiënteerde en daarom is opgeneem in die NET platform..

    Sien my guest blog by: http://blogs.technet.com/b/heyscriptingguy/archive/2011/05/03/use-powershell-to-perform-sql-data-mining.aspx

    Wees Gesellig, Deel!